Bugun...



BAŞKAN ELİAÇIK’TAN GAZİLERLE HASBİHAL ETTİ

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-10-2023 01:08:14 Tarih: 14-10-2023 01:05

BAŞKAN ELİAÇIK’TAN GAZİLERLE HASBİHAL ETTİ

BAŞKAN ELİAÇIK’TAN GAZİLERLE HASBİHAL ETTİ

 

 

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

 

6 Şubat’ta yaşanan asrın felaketi ile binlerce insanını kaybeden adeta sanayisi çöken Kahramanmaraş’ın tekrar ayağa kalkması için taşın altına adeta gövdesini koyan TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, esnafın biran önce ayağa kalkması için çalışmalarına hızla devam ederken bir yandan da  esnaf ve dernek ziyaretlerini sürdürüyor.

 

TÜMKİAD İl Başkanı Muhammet Eliaçık’ın geçtiğimiz haftalarda Tuzla Belediyesi işbirliğinde kentte ki depremzede yerel esnafın kalkınmasına destek olmak amacıyla projelendirdiği fuar, Şelale Park Festival alanında yoğun bir ilgiyle gerçekleştirildi.

 

 

Gıda, Yöresel ve Hediyelik Eşya başta olmak üzere birçok ürünün satışa sunulduğu fuara Kahramanmaraş’tan 70 depremzede esnaf katılım sağladı ve İstanbul’da vatandaşların yoğun bir ilgisiyle fuar yapıldı.

 

 

Gösterilen yoğun ilgi sonrası, organizasyonu bu kez MARAŞFED ve Sultangazi Belediyesi işbirliğinde Sultangazi ilçesinde gerçekleştirmek için çalışma başlatıldı.

 

 

31 Ekim-5 Kasım tarihleri arasında 6 gün boyunca yapılacak olan fuar, Sultangazi Belediyesi’nin etkinlik alanında düzenlenecek.

 

 

Bu kadar yoğunluğun arasında Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş şubesini şanlı tarihimizin yaşayan abideleri gazilerimizi ziyaret eden  TÜMKİAD İl Başkanı Muhammet Eliaçık burada gazilerle hasbihal etme fırsatı buldu.

 

 

Ziyaretle ilgili olarak konuşan Başkan Eliaçık “Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş şubesini şanlı tarihimizin yaşayan abideleri gazilerimizi ziyaret ettik.

 

Şube başkanı Kıbrıs gazimiz Tayfun Özbek ve diğer gazilerimize şükranlarımızı dile getirdik.

 

Minnet borçlu olduğumuz gazilerimizle güzel bir sohbet gerçekleştirdik ve ülkemizin geleceğini konuştuk.” Dedi.

 

 

 

 

 




Bu haber 2826 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI