Bugun...



İYİ PARTİ’DEN GAZETECİLERE ZİYARET

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, gazetecilerle bir araya geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-05-2022 12:43:10 Tarih: 19-05-2022 12:13

İYİ PARTİ’DEN GAZETECİLERE ZİYARET

İYİ PARTİ’DEN GAZETECİLERE ZİYARET

 

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, gazetecilerle bir araya geldi.

 

Azerbaycan Bulvarı Gedemenli İş Merkezi 7. Katta bulunan Medya Gazetesi’nin Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette    İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, İl Basın ve Medya Başkanı İrem Kazancı Çınar, İl Kültür Turizm Sorumlu Başkanı Ahmet Denizhanoğulları, İl Sosyal Medya Başkanı Hamdi Atlama, Yılmaz Çetinkaya yer aldı.

 

   Kahramanmaraş Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Bekir Doğan, Kahramanmaraş Haberi Gazetesi Sahibi İsmail Koyuncu, Medya Gazetesi Sahibi Halil Hınaz, www.memleket46.com internet haber sitesi  sahibi Bilal Evran’ın da katıldığı ziyaret programında, Kahramanmaraş’ta basının sorunları gündeme getirildi.

 

    İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çubukel, “ Fırsat buldukça gazetecileri ve yayın kuruluşlarımızı ziyaret ediyorum, basının sorunlarını yerinde görüyorum, bugün bu bağlamda bugün gazeteci dostlarla bir araya geldik.

 Çok değerli bilgiler aldık, Pandemi ve ekonomik sıkıntılardan dolayı basın çok zor durumda bunu biliyoruz iyi parti olarak elimizden geldiği kadar basına destek vermeye gayret gösteriyoruz.     Basın olmadan bir yere gidilemeyeceğini herkesin bilmesi gerekir,” dedi.

 

   Başkan Çabukel,  İyi Parti iktidarında : Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşümün yapılacağını ilk hedefimiz ise Halil beyin penceresinden her gün baktığı Tekke mahallemizi şehrimizin cazibe merkezi haline getirmek olacaktır, biz yıkmayacağı,z yapacağız, güzelleştireceğiz” diye konuştu.

 

    Sohbet toplantısı sonunda ise hep birlikte hatıra resmi çektirerek güne noktayı koydu.

 




Bu haber 3154 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI