Bugun...



BAŞKAN DOĞAN’DAN AK PARTİ, MHP, YRP ve BBP TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AK Parti, MHP, YRP ve BBP teşkilatlarına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 01-06-2023 20:16:45 Tarih: 01-06-2023 19:19

BAŞKAN DOĞAN’DAN AK PARTİ, MHP, YRP ve BBP TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR

BAŞKAN DOĞAN’DAN AK PARTİ, MHP, YRP ve BBP TEŞKİLATLARINA TEŞEKKÜR

 

 

Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan,  28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde,  AK Parti, MHP, YRP ve BBP teşkilatlarına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a   verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

 

Kahramanmaraş ilçe Belediyeler arasında çalışkanlığı ile ön plana çıkan Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Seçim Döneminde özveri ile çalışan AK Parti ilçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

 

 Kahramanmaraş’ın Andırın İlçe Belediye Başkanı Ahmet Doğan, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza verdikleri desteklerden dolayı AK Parti, MHP, YRP ve BBP teşkilatlarına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Doğan “Seçim Döneminde özveri ile çalışan AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Esma Kürtül ve Yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz” dedi.

 

Başkan Doğan “Ayrıca, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı %69,48 oy oranı ile destekleyen tüm Andırın Halkımıza, Ak Parti, MHP, YRP ve BBP İlçe Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.




Bu haber 4866 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI