Bugun...



KSÜ REKTÖRÜ CAN: “SİGARA ÇOK CAN ALIYOR”

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Sigara ve tütün bağımlılığı dünyada trafik kazaları, cinayetler, savaş ve çatışmalardan daha çok can aldığını belirterek, “bugün yeni bir başlangıç yapın sevdiklerinizi değil sigarayı bırakın” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-02-2022 00:38:12 Tarih: 08-02-2022 22:27

KSÜ REKTÖRÜ CAN: “SİGARA ÇOK CAN ALIYOR”

KSÜ REKTÖRÜ CAN: “SİGARA ÇOK CAN ALIYOR”

 

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Sigara ve tütün bağımlılığı dünyada trafik kazaları, cinayetler, savaş ve çatışmalardan daha çok can aldığını belirterek, “Bugün yeni bir başlangıç yapın sevdiklerinizi değil sigarayı bırakın” dedi.

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü münasebetiyle mesaj yayımlayarak,  Sigara ve tütün bağımlılığının toplumumuzun en önemli sorunlarından biri olduğunu belirtti.

 

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Sigara ve tütün bağımlılığı dünyada trafik kazaları, cinayetler, savaş ve çatışmalardan daha çok can almaktadır. Devletimizin bu önemli sorundan toplumumuzu kurtarmak için yaptığı çalışmalara üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi Sigara Bıraktırma Polikliniği de önemli katkılar sunmaktadır.” dedi.

 

Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nün toplumu tehdit eden bu bağımlılıktan kurtulmaya vesile olması temennisinde bulunan Rektör Can sigara ve tütün bağımlılarına çağrıda bulunarak, “Bugün yeni bir başlangıç yapın, sevdiklerinizi değil sigarayı bırakın.” ifadelerini kullandı.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI