Bugun...



BAŞKAN ÖKSÜZ “DOĞRU YATIRIMLAR YAPACAĞIZ, DOĞRU KARARLAR ALACAĞIZ”

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi’ne atılan temel şehrimiz için çok büyük bir yatırım olduğunu, tek yapmaları gerekenin doğru yatırımlar yapmak ve doğru kararlar almak olduğunu söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-10-2023 01:16:53 Tarih: 18-10-2023 21:33

BAŞKAN ÖKSÜZ   “DOĞRU YATIRIMLAR YAPACAĞIZ, DOĞRU KARARLAR ALACAĞIZ”

BAŞKAN ÖKSÜZ   “DOĞRU YATIRIMLAR YAPACAĞIZ, DOĞRU KARARLAR ALACAĞIZ”

 

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi’ne atılan temel şehrimiz için çok büyük bir yatırım olduğunu, tek yapmaları gerekenin doğru yatırımlar yapmak ve doğru kararlar almak olduğunu söyledi.

 

Kahramanmaraş’ta, ‘Deprem bölgesi Organize Sanayi Bölgeleri istişare toplantısı’ düzenlendi.

 

6 Şubat’ta meydana gelen depremler 11 ilde büyük yıkım ve hasara neden olurken, deprem şehirlerinin, sanayi tesislerinde de büyük hasar meydana geldi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, hasar alan Organize Sanayi Bölgeleri’nde çalışmalarını sürdürürken, depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Ticaret ve Sanayi Odası ile Kahramanmaraş Ticaret Borsası tarafından ‘Deprem bölgesi Organize Sanayi Bölgeleri istişare toplantısı’ düzenlendi. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın katıldığı toplantıda, sanayi tesislerinin depreme karşı dirençli hale getirilmesi ve afet sonrası hızlı toparlanma süreçlerinin planlanması konuları ele alındı.

 

EXPO alanında düzenlenen toplantıya, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, Meclis Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Genel Başkanı Memiş Kütükçü, İlçe Belediye Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda iş dünyası temsilcileri ve yerel yönetimlerin yetkilileri katıldı.

 

DEVLETİMİZDEN ÖNEMLİ BİR TALEBİMİZ VAR

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Kahramanmaraş insanının şehrine bağlı olduğunu, tek yapmaları gereken şeyin doğru yatırımlar yapmak ve doğru kararlar almak olduğunu söyledi.

“Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi’ne atılan temel şehrimiz için çok büyük bir yatırım olduğunu belirten Başkan Hanefi Öksüz, “Kahramanmaraş, sanayide çok büyük bir hizmettir.” Dedi.

 Depremden sonra doğru yatırımlar yapılması gerektiğini belirten Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, “Tomsuklu Organize Sanayi Bölgesi’ne atılan temel şehrimiz için çok büyük bir yatırım, hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş, sanayide çok büyük bir hizmettir. Şehrimiz, deprem sonrası bakanlarımızın destekleriyle beraber daha da büyüyecek ve gelişecek bir konumdadır. Bu şehrin insanı şehrine bağlıdır. Bundan sonra yapmamız gereken şey doğru yatırımlar yapmak ve doğru kararlar almaktır. Burada en büyük görev biz yatırımcılara düşüyor. Bomboş oturursak bunların hiçbirinden istifade edemeyiz. Ama burada devletimizden önemli bir talebimiz var. Bakanımıza arz ettiler. O kadar önemli ki bu olmasa Anadolu'da büyük sanayi gelişmez. Devletimizden talebimiz şu. Bizim ortak olarak kurmuş olduğumuz şirketteki yatırım indirimini, o şirkette hissemiz oranında ortak olan şirketler mevcut işinde indirim konusu yapabilsin” dedi.

 




Bu haber 4993 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI