Bugun...



BAŞKAN KARA’DAN MÜDÜR ŞİRİKÇİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti’nin hem iktidarda hem de yerel yönetimlerde Kahramanmaraş'ta halkın takdirini kazanmasında büyük rol oynayan, yaptığı çalışmalar ile vatandaştan büyük takdir toplayan Vatandaşın gönlünde taht kuran Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, ziyaretleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Vehbi Şirikçi’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-10-2023 01:53:32 Tarih: 13-10-2023 01:32

BAŞKAN KARA’DAN MÜDÜR ŞİRİKÇİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN KARA’DAN MÜDÜR ŞİRİKÇİ’YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

 

AK Parti’nin hem iktidarda hem de yerel yönetimlerde Kahramanmaraş'ta halkın takdirini kazanmasında büyük rol oynayan,  yaptığı çalışmalar ile vatandaştan büyük takdir toplayan Vatandaşın gönlünde taht kuran Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, ziyaretleri kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Vehbi Şirikçi’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

 AK Parti Onikişubat İlçe Mücahit Kara, İl Sağlık Müdürü Vehbi Şirikçi  ile bir süre hasbihal ederek, şehrin sağlıkla ilgili neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulundu.

 

Başkan Kara ziyaret ile ilgili olarak:  “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi”

 

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Vehbi Şirikçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

 

Müdürümüze yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.

 

Pandemi süreci ve Asrın Felaketi Depremde azimle mücadele eden sağlıkçılarımıza müdürümüzün nezdinde şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.




Bu haber 4762 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI