Bugun...



TÜMKİAD BAŞKANI ELİAÇIK’TAN BAŞKAN ŞAHİNBALCIOĞLU’NA ZİYARET

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Eliaçık, hayırsever işadamı sanayici Şahin Balcıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştü.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-07-2023 16:01:28 Tarih: 14-07-2023 15:00

TÜMKİAD BAŞKANI ELİAÇIK’TAN BAŞKAN ŞAHİNBALCIOĞLU’NA ZİYARET

TÜMKİAD BAŞKANI ELİAÇIK’TAN BAŞKAN ŞAHİNBALCIOĞLU’NA ZİYARET

 

TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammed Eliaçık, hayırsever işadamı sanayici  Şahin Balcıoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, BLC Grup Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever iş insanı Şahin Balcıoğlu’nu ziyaret ederek, Kahramanmaraş ekonomisi, sanayisi, ticareti ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Kahramanmaraş’ta ilk  fabrikayı kuran isimlerden biri olan ve her daim gelişmeye ve yenilenmeye açık olan, bu yönde çalışmaları olan atılımcı, ve girişimci bir çok insana yol gösteren hayırsever iş insanı Şahin  Balcıoğlu’nu makamında ziyaret eden TÜMKİAD Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık,  Şahin Balcıoğlu Başkanımı ziyaret ederek, bu memleket için değerli fikir ve görüşlerini alarak hoş bir sohbet gerçekleştirdik. Başkanımız Balcıoğlu’na misafirperverliği için çok teşekkür ederim” Dedi.

 

Şahin Balcıoğlu ile ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle genç ve ufku açık girişimci gençlerin olması beni ziyadesi ile memnun etti. Kendi fikirlerimi paylaştım, kendinin fikirlerini aldım, güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretin sonunda ise (TÜMKİAD) Kahramanmaraş İl Başkanı Muhammet Eliaçık, Şahin Balcıoğlu’na TÜMKİAD olarak özel tasarlatılmış “Minyatür Sanatı ile Kahramanmaraş” adlı tabloyu takdim etti.

 




Bu haber 4959 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI