Bugun...



BEST OF 2024 TÜRKİYE ALTIN TAÇ LANSMANI KAHRAMANMARAŞ'TA YAPILDI

Kahramanmaraş'ta Best Of 2024 Türkiye Altın Taç Lansmanı EXPO 2023 Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi Konferans Salonu'nda düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-01-2024 01:52:51 Tarih: 31-01-2024 00:55

 BEST OF 2024 TÜRKİYE ALTIN TAÇ LANSMANI KAHRAMANMARAŞ'TA YAPILDI

KAHRAMANMARAŞ'TA BEST OF 2024 TÜRKİYE ALTIN TAÇ LANSMANI YAPILDI

 

 

 Kahramanmaraş'ta Best Of 2024 Türkiye Altın Taç Lansmanı EXPO 2023 Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi Konferans Salonu'nda düzenlendi.

 

29 Nisan'da Antalya'da yapılacak olan yarışmanın lansmanı  Onikişubat Belediyesi ve Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası ev sahipliği yaptı. Programın organizasyonu ise folyox sistem tarafından  EXPO 2023 Kelebek ve Uğur Böceği Bahçesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

 

 

Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç'in açılış konuşmasıyla başlandı ve Best Of 2024 Türkiye yarışması Jüri Başkanı Ahmet Ceyhan'ın sunumlarıyla devam etti.  

 

 

Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Ahmet Özkömeç: Kahramanmaraş olarak bizler mesleğimize ve meslektaşlarımıza  büyük önem veriyoruz. Ve Türkiye’de de bunda mütevazi olmayacağım. Bizler Kahramanmaraş olarak mesleğimize değer verdiğimiz için sesimizi her yerden getiriyoruz. 29 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan  Best Of 2024 Türkiye  Altın Taç şampiyonasına Kahramanmaraş ve meslektaşlarımız olarak çok emek verdik. Bu emeklerimizin karşılıksız bırakmayan organizasyonun asıl sahibi olan folyox sisteme çok teşekkür ediyoruz. Onlarda bizlerin bu emeklerini karşılıksız bırakmadılar ve Best Of 2024 Türkiye  Altın Taç şampiyonasının basın lansmanını Kahraman şehrimizde  yaptık.  

 

 

Buradan emek veren Ahmet Ceyhan ekibine ve  folyox ailesine, Kahramanmaraş’taki meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.   Bizler Kahramanmaraş Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları olarak Makasın sesi nerden gelirse biz anında orada oluyoruz.  Biz Türkiye’deki bütün organizasyonlara katılıyoruz. Neden Çünkü biz kahraman şehrimizi ve mesleğimizi çok seviyoruz. Bundan dolayı biz bütün organizasyonlarda, bütün lansmanlarda dün olduğu gibi bugünde varız, yarıda var olacağız. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.  

 

 

Gerçekleşen Programda konuşan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, "29 Nisan'da Antalya'da yapılacak olan yarışmanın lansmanı EXPO 2023 alanında düzenledik. Program için yurt dışından ve içinden bir çok misafirimiz geldi onlarda şehrimizi tanıyacaklar, kültürümüzü öğrenecekler, ve EXPO alanımızı gezme fırsatına sahip olacaklar. Tüm gelen misafirlerimizle hasbihal ettik ve mesleklerini daha çok gelişmesine katkı sağlamaya gayret gösterdik" dedi.

 

 Program kapsamında konuşan Başkan Mahçiçek, ev sahipliğinin önemine vurgu yaparak, Onikişubat Belediyesi olarak bu tür etkinliklerin ve yarışmaların devam edeceğini belirtti. Ayrıca, hem vatandaşların hem de esnafın belediye olarak yanlarında olduklarını ifade etti.

 

 

EXPO 2023 Ev sahipliğinde düzenlenen lansmanda açıklamalarda bulunana Onikişuba Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, "Onikişubat Belediyesi olarak her daim Milletimizin ve esnafımızın yanında olarak onlara destek olmuşuzdur. Bu gün EXPO 2023'de önemli etkinliğinin lansmanını gerçekleştirdik" dedi. 

 

 




Bu haber 5394 defa okunmuştur.


Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI