Bugun...



GAZETECİ SİBEL ATICI’NIN MUTLU GÜNÜ: 19 MAYIS’TA ANLAMLI NİKAH

Kahramanmaraş’ın başarılı gazetecilerinden Sibel Atıcı, 19 Mayıs 2025 Pazartesi akşamı düzenlenen görkemli bir düğünle Sıddık Mercimek ile hayatını birleştirdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-05-2025 22:34:13 Tarih: 20-05-2025 08:34

GAZETECİ SİBEL ATICI’NIN MUTLU GÜNÜ: 19 MAYIS’TA ANLAMLI NİKAH

GAZETECİ SİBEL ATICI’NIN MUTLU GÜNÜ: 19 MAYIS’TA ANLAMLI NİKAH

 

grandpashabet

 

Kahramanmaraş’ın başarılı gazetecilerinden Sibel Atıcı, 19 Mayıs 2025 Pazartesi akşamı düzenlenen görkemli bir düğünle Sıddık Mercimek ile hayatını birleştirdi. Liva Düğün Salonu’nda gerçekleşen bu anlamlı törende siyaset, medya ve iş dünyasından birçok önemli isim bir araya geldi.

 

19 MAYIS’TA MUTLULUĞA ATILAN İMZA

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin en özel günlerinden biri olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleşen bu özel nikah, hem tarihsel anlamı hem de duygusal atmosferiyle konukların hafızasında iz bıraktı. Sibel & Sıddık çifti, birlikteliklerini anlamlı bir günde taçlandırarak hem kendi hayatlarında hem de dostlarının gönlünde özel bir yer edindi.

 

 

BAŞKAN GÖRGEL NİKAHI KIYDI, PAKDİL EVLİLİK CÜZDANINI TAKDİM ETTİ

 

Genç çiftin nikâhını, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel kıydı. Nikâh esnasında yaptığı konuşmada Görgel, evliliğin kutsiyetine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

 

“Evlilik, karşılıklı anlayış, sevgi ve sabırla büyüyen kutsal bir yolculuktur. Basın camiamızın değerli isimlerinden Sibel kardeşimizin bu mutlu gününde yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çiftimize ömür boyu huzur ve saadet diliyorum.”

 

 

Evlilik cüzdanını ise TBMM eski Başkanvekili Nevzat Pakdil takdim etti. Cüzdanı uzatırken yaptığı konuşmada evliliğin sadece bir birliktelik değil, aynı zamanda ortak bir sorumluluk olduğunun altını çizen Pakdil şöyle dedi:

 

“Bu cüzdan, artık sizin birlikte taşıyacağınız bir sorumluluk belgesidir. Hayatın her anında birbirinize sahip çıkmanız, sevgi ve saygıyla yürümeniz en büyük temennimdir. Bu birlikteliğiniz daim olsun.”

 

PROTOKOLDEN GENİŞ KATILIM, MEDYA DÜNYASI YALNIZ BIRAKMADI

 

Düğün töreninde siyaset ve medya camiasından çok sayıda önemli isim bir araya geldi. Nikah şahitliklerini üstlenen isimler arasında:

 

TBMM Eski Başkanvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti İl Başkanı Av. M. Burak Gül, MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, Göksun Belediye Başkanı Selim Cüce, UGİAD Genel Başkanı ve gazeteci İsmail Koyuncu yer aldı.

 

Ayrıca Sibel Atıcı’nın meslektaşları ve birçok gazeteci dostu da bu özel gününde onu yalnız bırakmadı.

 

LİVA DÜĞÜN SALONU’NDAN KUSURSUZ ORGANİZASYON

 

Törenin gerçekleştiği Liva Düğün Salonu, hem konumu hem de sunduğu profesyonel hizmetle konuklardan tam not aldı. Mekânın zarif tasarımı, kaliteli servis anlayışı, ses ve ışık düzenlemesi gibi teknik detaylar düğüne katılan herkes tarafından beğeniyle karşılandı.

 

Misafirler, salonun şıklığını ve organizasyonun akıcılığını övgüyle dile getirirken, bu özel geceye ev sahipliği yapan Liva Düğün Salonu’nun şehirdeki düğün organizasyonları için öne çıkan bir tercih olduğunu belirtti.

 

SİBEL ATICI & SIDDIK MERCİMEK ÇİFTİNE ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

 

19 Mayıs 2025 tarihinde anlamlı bir başlangıca imza atan Sibel Atıcı ve Sıddık Mercimek çiftini, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Basın ve medya dünyasının sevilen isimlerinden biri olan Gazeteci Sibel Atıcı’nın düğünü, hem içerdiği duygusal anlam hem de güçlü katılım ile unutulmazlar arasına girdi.

 

memleket46.com Yayın Ekibi Olarak,

Meslektaşımız Sibel Atıcı’yı bu özel ve anlamlı gününde en içten dileklerimizle tebrik ediyor, eşi Sıddık Mercimek ile birlikte bir ömür boyu mutluluk, sağlık ve huzur diliyoruz.

Yeni hayatınız sevgiyle, saygıyla ve güzelliklerle dolu olsun.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI