Bugun...



METİN ATAKAN: “SENDİKAL MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Büro Memur-Sen’in 8. Olağan Genel Kurulu, Ankara’da Türkiye’nin dört bir yanından gelen sendika temsilcilerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 14-06-2025 20:40:51 Tarih: 14-06-2025 20:30

METİN ATAKAN: “SENDİKAL MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

METİN ATAKAN: “SENDİKAL MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Haber: Bilal EVRAN

Büro Memur-Sen’in 8. Olağan Genel Kurulu, Ankara’da Türkiye’nin dört bir yanından gelen sendika temsilcilerinin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Kahramanmaraş’ı temsilen genel kurula katılan Büro Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Atakan, sendikal mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

 

 

METİN ATAKAN: “SENDİKAL MÜCADELEMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Büro Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Atakan, genel kurul sonrası yaptığı değerlendirmede, kamu görevlilerinin haklarının korunması ve geliştirilmesi adına önemli mesajlar verdi. Başkan Atakan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

“Kahramanmaraş Şubesi olarak, Ankara’da gerçekleştirilen 8. Olağan Genel Kurul’a üst kurul delegelerimiz Malik Yılmaz, Emre Kardeş ve Hanifi Okur ile birlikte tam kadro katılım sağladık. Genel Kurul, ‘Biriz, beraberiz, biz bize yeteriz’ sloganıyla büyük bir birlik ve beraberlik havasında geçti. Bizler, kamu görevlilerinin haklarını daha güçlü savunmak, sahada daha etkili olmak ve kamu hizmetlerinde kaliteyi artırmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”

 

 

YUSUF YAZGAN GÜVEN TAZELEDİ

Genel kurulda mevcut Genel Başkan Yusuf Yazgan ve ekibi, delegelerin güvenoyuyla yeniden seçilerek görevine devam etti. Başkan Atakan, güven tazeleyen Genel Başkan Yusuf Yazgan ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik ederek, yeni dönemin tüm kamu çalışanları adına hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

KAHRAMANMARAŞ ŞUBESİ GENEL KURULA TAM KADRO KATILDI

Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Atakan liderliğindeki Büro Memur-Sen heyeti, genel kurula tam katılım göstererek teşkilatın çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Delegeler arasında yer alan Malik Yılmaz, Emre Kardeş ve Hanifi Okur da genel kurul sürecinde aktif rol aldı.

 

 

SENDİKAL GÜNDEM VE HEDEFLER MASAYA YATIRILDI

Genel kurulda kamu çalışanlarının özlük hakları, memur maaşları, toplu sözleşme süreçleri ve kamu hizmetlerinde etkinliğin artırılması gibi kritik başlıklar ele alındı. Büro Memur-Sen yönetimi, önümüzdeki dönemde daha adil bir kamu personel sistemi ve daha güçlü toplu sözleşme mekanizmaları için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

 

 

“GÜÇLÜ, İLKELİ VE ÇÖZÜM ODAKLI BİR SENDİKACILIK”

Başkan Metin Atakan, sendikacılığın sadece hak aramak değil, aynı zamanda çözüm üretmek olduğunu vurgulayarak açıklamasını şöyle tamamladı:

 

“Bizler güçlü, ilkeli ve çözüm odaklı bir sendikal anlayışın temsilcileriyiz. Kamu çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Genel Kurulumuzun ülkemiz, kamu çalışanları ve teşkilatımız için hayırlı olmasını diliyorum.”

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI