Bugun...



MİNİK BAHÇIVANLAR BÜYÜKŞEHİR’İN SERASINDA BULUŞTU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Şehit Fatih Gök İlkokulu öğrencilerini serada ağırlayarak çiçeklerin büyüleyici dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkardı.

facebook-paylas
Tarih: 18-04-2025 20:46

MİNİK BAHÇIVANLAR BÜYÜKŞEHİR’İN SERASINDA BULUŞTU

MİNİK BAHÇIVANLAR BÜYÜKŞEHİR’İN SERASINDA BULUŞTU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Şehit Fatih Gök İlkokulu öğrencilerini serada ağırlayarak çiçeklerin büyüleyici dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkardı. Kendi elleriyle diktikleri çiçeklerle doğayla güçlü bir bağ kuran minikler, seranın huzur veren ortamında hem öğrendi hem eğlendi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, genç dostu Başkan Fırat Görgel’in öncülüğünde çocuklara ve gençlere yönelik etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen özel programda, Şehit Fatih Gök İlkokulu öğrencileri, Büyükşehir Belediyesinin serasında ağırlandı. Program kapsamında minik misafirler, doğanın büyüleyici atmosferine adım atarak çiçeklerin renkli dünyasıyla tanıştı. Etkinlikte, çocuklara çiçek yetiştiriciliği ve çiçek dikimi hakkında temel bilgiler verildi. Öğrenciler, eğitmenlerin rehberliğinde çiçeklerin toprakla buluşma sürecini yakından gözlemleme fırsatı buldu. Kendi elleriyle diktikleri çiçeklerle doğayla güçlü bir bağ kuran minikler, seranın huzur veren ortamında hem öğrendi hem eğlendi. Çocuklar için unutulmaz bir deneyime dönüşen program sonunda her öğrenci, kendi diktiği çiçeği hatıra olarak yanında götürerek bu özel anı ölümsüzleştirdi.







FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI