Bugun...



MÜSİAD BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZCAN'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Miraç Kandili dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2026 00:53

MÜSİAD BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZCAN'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MÜSİAD BAŞKANI ŞERAFETTİN ÖZCAN'DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Miraç Kandili dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı.

 

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Şerafettin Özcan, Miraç Kandili'nin tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini dileyerek, bu mübarek gecede birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Özcan, mesajında, "Miraç Kandili, sadece bireysel değil toplumsal huzurun sağlanması açısından da önemli bir anlam taşır. Bu gecede dualarımızın kabul olmasını ve tüm İslam âleminin barış ve huzura kavuşmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

 

Başkan Özcan, Miraç Kandili’nin, insanların gönüllerinin arındığı, sevgi ve hoşgörünün güçlendiği bir dönem olduğunu belirterek, bu özel gecenin toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmesi gerektiğini dile getirdi. "Bu mübarek gece, bizlere birbirimize olan sevgi, saygı ve hoşgörümüzü yeniden hatırlatmalı. İş dünyasında da dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma kültürünü daha da güçlendirelim." şeklinde konuştu.

 

ŞERAFETTİN ÖZCAN'DAN KAHRAMANMARAŞ’A VE TÜM İSLAM ÂLEMİNE İYİ DİLEKLER

 

MÜSİAD Başkanı, son olarak Kahramanmaraşlılar ve tüm İslam âlemi için sağlık, huzur ve bereket dileyerek, "Miraç Kandili'nin tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm Kahramanmaraşlıların ve İslam âleminin kandilini en içten dileklerimle kutluyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI