|
Tweet |
Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Mustafa Çiçek, “Bir Tebessüme Değer Derneği” tarafından düzenlenen aşure etkinliğine katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Kahramanmaraş'ta birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olarak değerlendirilen bu etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Etkinliğe ayrıca Kahramanmaraş Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Murat Sevilir ve çeşitli meslek gruplarından temsilciler ile vatandaşlar da katılım sağladı. Aşure günü dolayısıyla düzenlenen programda, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu ön plandaydı.

MUSTAFA ÇİÇEK’TEN TEŞEKKÜR VE DAYANIŞMA MESAJI
Kahramanmaraş Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Mustafa Çiçek, etkinlik sonrası yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:
“Bir Tebessüme Değer Derneği’nin düzenlemiş olduğu aşure programına, Kahramanmaraş Halı Yıkamacılar Derneği Başkanımız Murat Sevilir ve kıymetli yol arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Bu anlamlı programda bizleri bir araya getiren başta dernek başkanımız Fatih Akpınar olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Toplumsal dayanışmayı artıran bu tür etkinliklerin, meslek camiamıza ve şehir halkımıza büyük katkılar sunduğuna inanıyorum.”

MURAT SEVİLİR: “GELENEKLERİMİZİ YAŞATMALIYIZ”
Kahramanmaraş Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Murat Sevilir de etkinlikte yaptığı açıklamada, geleneksel değerlere sahip çıkılması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi:
“Aşure, paylaşmanın ve kardeşliğin simgesidir. Bu güzel etkinlik sayesinde hem dernekler arası bağlarımız güçleniyor hem de halkımızla bir araya gelerek kaynaşıyoruz. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.”
FATİH AKPINAR: “BİR TEBESSÜM, NİCE KALPLERE UMUT OLUR”
Etkinliği organize eden “Bir Tebessüme Değer Derneği” Başkanı Fatih Akpınar ise yaptığı konuşmada etkinliğin amacına değinerek şu ifadelere yer verdi:
“Bizler için en değerli şey insanların yüzünde bir tebessüm oluşturabilmektir. Aşure etkinliği gibi geleneksel programlarla hem geçmişimize sahip çıkıyor hem de insanlarımız arasında sıcak bağlar kuruyoruz. Katılım sağlayan tüm misafirlerimize ve dernek temsilcilerimize içtenlikle teşekkür ediyorum.”
KAHRAMANMARAŞ'TA SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINDAN ÖRNEK DAYANIŞMA
Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının bu tür sosyal etkinliklerle kentteki dayanışma kültürünü güçlendirmesi, halk tarafından takdirle karşılanıyor. Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkan Adayı Mustafa Çiçek’in de destek verdiği aşure etkinliği, birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.