|
Tweet |
ZUHAL KARAKOÇ DORA: “EN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA KARNE HEYECANI YAŞADIK”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora, Elbistan’da düzenlenen karne töreninde özel öğrencilerle bir araya geldi. Kahramanmaraş-Elbistan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda gerçekleştirilen programa MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, İl Yönetim Kurulu Üyesi M.Çağrı Türkmener ve ilçe teşkilatı da katıldı.


ZUHAL KARAKOÇ DORA: “EN ÖZEL ÇOCUKLARIMIZLA KARNE HEYECANI YAŞADIK”
Karne dağıtım töreninde öğrencilere karne ve hediyelerini takdim eden Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, öğrencilerle tek tek ilgilendi. Etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bugün karne heyecanını en özel çocuklarımızla birlikte yaşadık. Kahramanmaraş-Elbistan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda teşkilatımızla birlikte öğrencilerimiz ve kıymetli velilerimizle bir araya geldik. Çocuklarımıza hem karnelerini hem de küçük hediyelerimizi verdik.”
Milletvekili Dora, sözlerinin devamında ise tüm öğrencilere yaz tatili dileklerini iletti:
“Bütün çocuklarımıza spor, sanat, eğlence ve kitapla dolu, bol kahkahalı, keyifli bir yaz tatili diliyorum.”


İl Başkanı Demiröz: “Öğrencilerimizin Sevincine Ortak Olduk”
MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz de etkinlik sonrasında yaptığı değerlendirmede şu açıklamayı yaptı:
“İl Başkanınız Sn. H. Vahit DEMİRÖZ ve Milletvekilimiz Sn. Doç.Dr. Zuhal KARAKOÇ DORA ile birlikte Elbistan Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun karne dağıtım programına katıldık. Öğrencilerimizin sevincine ortak olduk, onlara iyi tatiller diliyoruz.”

Özel Öğrencilerden Teşekkür
Tören boyunca öğrenciler ve veliler, kendilerini yalnız bırakmayan MHP heyetine teşekkür etti. Program, toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi.