Bugun...



KAHARAMANMARAŞ’TA PUANLAR PAYLAŞILDI: 1-1

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor, Iğdırspor’la kendi sahasında 1-1 berabere kaldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-10-2022 21:44:08 Tarih: 09-10-2022 19:01

KAHARAMANMARAŞ’TA PUANLAR PAYLAŞILDI: 1-1

KAHARAMANMARAŞ’TA PUANLAR PAYLAŞILDI: 1-1

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Kahramanmaraşspor, Iğdırspor’la kendi sahasında 1-1 berabere kaldı.

 

Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, kendi sahasında oynadığı maçta karşılaşmanın ilk yarısını Iğdırsopr’da Muhammet Reis’in penaltıdan attığı golle 1-0 yenik kapadı.

 

İkinci yarıya baskılı oynayan evsahibi ekip Kahramanmaraşspor, Iğdırspor kalesinde gol aramaya başladı.

 

 Bu ataklar karşısında maçın 63. Dakikasında Halil İbrahim Cenik’in attığı golle maçta eşitliği sağladı.

Karşılaşmada başkan gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

 

Kahramanmaraşspor bu sonuçla puanını 4 yaparken Iğdırspor ise puanını 10’yükseltti.

 

KAHRAMANMARAŞSPOR LİGİN İLK 6 HAFTASINDA ALDIĞI SONUÇLAR

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, 2022-2023 futbol sezonunun ilk hafta maçında Kuşadasıspor’a 3-1 mağlup olarak sezona yenilgi ile başladı.

 

Ligin 2. Hafta maçında kendi sahasında Gümüşhanespor’u konuk eden Kahramanmaraşspor bu maçtan da 0-0 beraberlikle ayrılarak ligde ilk puanını almıştı. Kırmızı beyazlılar, 3. Hafta maçında ise İstanbul temsilcisi Bayrampaşspor ile 1-1 berabere kalmış, 4. Hafta maçında ise Karamanspor’a 1-0 mağlup olmuştu.

 

Ligde oynadığı 4 maçtan da galibiyet yüzü görmeyen Kahramanmaraşspor’da alınan başarısız sonuçlar sonrası Teknik Sorumlu Tansu Yaan ile de yollar ayrılmıştı. 

 

Kırmızı-beyazlılar, sezonun 5. Hafta karşılaşmasında ise Trabzon temsilcisi Ofspor’a konuk oldu. Of İlçe Stadyumunda oynanan maçta her iki takımda pozisyon bulmakta dahi zorlanırken, karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı. 

 

Bu maç sonrası evinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü konuk eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 1-1’lik eşitlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı.

 

 

 




Bu haber 3981 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI