Bugun...



AFŞİN YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, yeni Devlet hastanesi inşaatında çalışmaların başladığını ifade ederek, en kısa zamanda da temelini atacaklarını söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-01-2024 16:17:35 Tarih: 09-01-2024 15:20

AFŞİN YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR

AFŞİN YENİ HASTANESİNE KAVUŞUYOR


Afşin Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güven, yeni Devlet hastanesi inşaatında çayışmaların başladığını ifade ederek,  en kısa zamanda da temelini atacaklarını söyledi. 


Yeni devlet hastanesenin kazı çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güven, yüklenici firma yetkilisinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 

 

Mujdesini geçtiğimiz ay verdiğimiz 150 Yataklı Afşin Devlet Hastanesi inşaat çalımaları Afşin'in yeni yerleşim alanında başlandığını ifade eden Başkan Güven, tüm hemşerilerime müjdeliyorum, inşaatımız başladı. Dekavaz çalışmaları yapılıyor. 12 ile 19 m arası kazı yapılacak. Toplam 200.000 m küp toprak dekopajı yapılacak. Yeni yapılan hastanemiz deprem sensörlü depreme dayanaklı deprem izcalatörlü, dolayısıyla  Afşin'in gelişen dokusuna yakışan modern hastanemiz yapımına baştan da öngörülen süre içerisinde de inşallah tamamlanacak. Daha önceki açıklamalarımızda Ocak gibi harfiyat çalışmaları dekabaş çalışmaları başlayacak demiştik. Çok şükür başladı. Görüldüğü gibi bayağı da yol alınmış. Yeteri kadar iş makinesi var ama bunu yeterli görmüyor. Müteahhit yeni iş makinalarını daa getirecek inşallah kısa sürede temel atımını hazır hale getirecek. Hayırlı olsun." 

 

Başkan Güven ayrıca, "Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Vahit Kirişci, Ak Parti MKYK Üyemiz, 64 Hükümet Kültür ve Turzim Bakanımız Sn. Mahir Ünal, Kahramanmaraş Milletvekillerimiz Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal, Mehmet Şahin, Kahramanmaraş Önceki Dönem Milletvekilimiz Sn İlker Çitil, Ak Parti İl Başkanımız Fırat Görgel, Ak Parti İlçe Başkanımız Burhan Karabulut ve Hastanemizin şehrimize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi. 




Bu haber 4411 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI