Bugun...



İŞ İNSANI MEHMET BEŞEN OYUNU KULLANDI

Beşen Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı yardımsever İş insanı Mehmet Beşen, vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına giderek oy kullandı.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-03-2024 15:55:16 Tarih: 31-03-2024 15:49

İŞ İNSANI MEHMET BEŞEN OYUNU KULLANDI

İŞ İNSANI MEHMET BEŞEN OYUNU KULLANDI

 

Beşen Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever  İş insanı Mehmet Beşen, vatandaşlık görevini yerine getirmek için sandık başına giderek oy kullandı.

 

Beşen, Dulkadiroğlu Belediyesi Meclis üyesi adayı olarak Rasim Özden Ören İlkokulu'nda ailesiyle birlikte oyunu kullandı.

Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da yerel seçimlerin yapıldığı bu önemli günde, vatandaşlar sandıklara akın etti. Kahramanmaraş'ta oy verme işlemleri sabah saat 07:00'de başladı ve 16:00'da sona erecek. Sandık başında sıra bekleyen vatandaşlar için oy verme işlemi tamamlanmadan sandıklar kapatılmayacak, böylece herkesin oy kullanma hakkı korunacak.

Mehmet Beşen, vatandaşlara hatırlatmada bulunarak, "Saat 16:00'da oy verme işlemi sona eriyor, lütfen oy kullanın ve vatandaşlık görevinizi yerine getirin" dedi. Bu anlamlı günde oy kullanmanın önemine vurgu yaparak, demokratik hakların kullanılmasının önemini vurguladı.

 




Bu haber 1035 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI