Bugun...



GÜRBAK’TAN TEŞEKKÜR

Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, vatandaşlara olan sorumluluğunun daha da arttığını vurguladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-04-2024 00:01:37 Tarih: 01-04-2024 17:22

GÜRBAK’TAN TEŞEKKÜR

GÜRBAK’TAN TEŞEKKÜR

 

Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Serintepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Gürbak, vatandaşlara olan sorumluluğunun daha da arttığını vurgulayarak, hizmet sevdasını daha da arttırdıklarını ifade etti. 2009 yılından beri mahalle halkının yanında olduğunu ve onların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini belirten Gürbak, 2024 seçimlerinde de mahalle halkının aday çıkarmayarak kendisine olan desteğine teşekkür etti.

Gürbak, açıklamasında şunları dile getirdi: "Değerli hemşehrilerim 2009 yılında 'Daima Millet/Daima Hizmet' anlayışıyla başladığımız bu kutlu yolculukta, Serintepe Mahallemiz ve siz kıymetli vatandaşlarımız için var gücümüzle mücadele ettik. Acılarımızı ve sevinçlerimizi paylaştık. 2024 seçimlerinde aday çıkarmayarak bana ve mahallemize olan desteğinizi göstererek beni onurlandırdınız. Bu durum, vatandaşlarıma olan sorumluluğum ve hizmet aşkımı daha da artırıyor.

Gelecek süreçte, Onikişubat ilçemizin ve kahraman şehrimizin en ücra köşelerindeki mahallelerimize daha etkin ve verimli hizmetler sunabilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğimizin ve depremde zarar gören şehrimizin yeniden ayağa kalkması için mücadele edeceğimizin sözünü vermek istiyorum. Gönülleri kırılmış her vatandaşımızın yaralarını sarmak için çaba göstereceğimizi de taahhüt ediyorum.




Bu haber 1595 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI