Bugun...



KSÜ REKTÖRÜ YASIM, MORFOLOJİ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, yeni hizmete giren KSÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 17-10-2023 00:32:54 Tarih: 16-10-2023 23:21

KSÜ REKTÖRÜ YASIM, MORFOLOJİ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

KSÜ REKTÖRÜ YASIM, MORFOLOJİ BİNASINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, yeni hizmete giren KSÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binasında incelemelerde bulundu.

 

 Ziyarette Rektör Yasım’a Rektör Yardımcıları, Tıp Fakültesi Dekanı, Genel Sekreter ve Tıp Fakültesi öğretim üyeleri eşlik etti.

 

 2017 yılında temeli atılan, ay yıldız şeklindeki tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken ve yaklaşık 22 bin metrekare kapalı alana sahip olan kompleks, 4 kat ve 12 bin 500 metrekare alana sahip Morfoloji Binası ile 9400 metrekare alana sahip içinde 3 adet 350 kişilik amfi derslik bulunan idari binadan oluşuyor.

KSÜ REKTÖRÜ YASIM, HİZMETE GİREN TIP FAKÜLTESİ MORFOLOJİ BİNASINI GEZDİ

 Derslik ve laboratuvarları yerinde inceleyen Rektör Yasım, öğrencilere Morfoloji Binası ile ilgili bilgiler vererek onların sorularını da cevaplandırdı.

 

Rektör Yasım üniversitemize çok güzel bir bina kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan her binanın Kahramanmaraş’a Üniversitemize değer katacaktır. Sağlık camiamıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

 

 




Bu haber 5154 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI