Bugun...



İYİ PARTİLİ YÜKSEL “MUTFAĞIN SAHİBİ KADINLAR BU İKTİDARI GÖTÜRECEK”

İYİ Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları tarafından organize edilen İYİLİK İÇİN KAHVALTI’ yap programı düzenlendi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-05-2022 07:43:03 Tarih: 28-05-2022 20:17

İYİ PARTİLİ YÜKSEL “MUTFAĞIN SAHİBİ KADINLAR BU İKTİDARI GÖTÜRECEK”

 

İYİ PARTİLİ YÜKSEL “MUTFAĞIN SAHİBİ KADINLAR BU İKTİDARI GÖTÜRECEK”

 

İYİ Parti Kahramanmaraş Kadın Politikaları tarafından organize edilen İYİLİK İÇİN KAHVALTI’ yap programı düzenlendi.

Binevler Akdo Sarayında gerçekleştirilen programa, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, GİK Üyesi Av.Kadriye Ünler, GİK üyesi Av. Günay Kodaz ve MDK Üyesi Av. Furkan Kamalak, İyi  Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi, Onikuşubat  İlçe Başkanı Av, Murat Doğan Kılıç'ın  yan ısıra il, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile İyi Partili kadınlar büyük ilgi gösterdi.

 

“İYİLİK İÇİN KAHVALTI” yap programının açılış konuşmasını İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel yaptı.

İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av. Ahmet Çabukel, “Bundan yaklaşık 10 gün önce  hep beraber çok güzel bir kadın program organize ettik. O programda çok güzel sözler verdiniz. Bakıyorum da o sözlerin sonuna kadar arkasında durmuşsunuz. Biz genel başkanımızdan biliiyoruz. Bir kadın söz verdiği zaman o söz elbette yerine gelir. Hepinize ayrı ayrı sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Diyerek  başladığı konuşmasına şöyle devam etti:

“Kıymetli kadınlarımız. Zorlu bir yola çıktık. Tam dört yıl önce hep beraber bu yolda ilerlerken iyi veya kötü anılarımız oldu. Ama hep bir eksiğimiz vardı. O eksiğimiz tamamlanmadan iktidar olmamız imkansızdı. İşte o eksiğimiz kadınlarımızdır. Bizi doğuran annelerimizdi. Geleceğin sahipleri olan ve her bir kişiyi ikna edebilecek. Her kapıdan içeri girebilecek. Herkesin misafir edebileceği siz kadınlarımızdır. İşte bir kadının önderliğinde cesur bir kadının önderliğinde kimsenin kafasını bile dışarı çıkaramadığı, korkudan eve sindiği o dönemde kendisini sokağa atıp sokak sokak gezen, cadde cadde dolaşan, elektrikleri kesilmesine rağmen gür sesiyle bağıran salonlar iptal edilen, yollarında barikatlar kurulan çöp konteynerleriyle yolları kesilmek istenen o cesur yürekli kadına buradan selam olsun.

Bizim öncelikle kadınlarımızdan çok önemli bir ricamız var. Herkes bugün akşamdan itibaren eve gittiği andan itibaren hemen komşusuna selam versin. Ne kadar küs akrabası varsa, ne kadar küs dostu varsa ne kadar küs arkadaşı varsa onlarla barışsın veya barıştırsın. Size düşen görev Türkiye'de birliği ve beraberliği sağlayacağınız herkesin gönlünü kazanacağınız herkese kalbinizin iyiliğini aşacağınız o güneşi dolduracağınız vakit gelmiştir. O görev sizin görevinizdir. Hepinizi Ayağa davet ediyorum. Bütün cesur yürekleri ayağa davet ediyorum. El ele, gönül gönüle birbirinizin yanındaki arkadaşımızın elini tutmanızı istiyorum. Elinizi tutun ve kaldırın. Ve  hep beraber bir söz verelim. Türkiye Cumhuriyetimizi bütün kirli emellerden, bütün kötü düşüncelerden, bütün kötü düşünceler yanında kötü hislerden, sizleri birbirine düşürmek isteyenlerden o canı gönlünüzdeki o anne yüreğinizi kırmak isteyenlerden temizleyeceğinize söz veriyor musunuz? Hukuk devletimizi adil devletimizi, güçlü devletimizi hep beraber kuracağımızdan yücelteceğimizden şüphemiz yok. Ancak söz veriyor musunuz? Hepinize canı gönülden teşekkür” dedi.

 

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, “Türkiye’nin cesur kadınları ile hedefe ulaşacağız, meydanları asla boş bırakmayacağız. Bu  zafer hepimizindir. Bu zaferi birlikte başaracağız.” Dedi.

TÜRKİYE’NİN CESUR KADINLARI BURADA

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel ise, Bizim kalbimizle dilimiz bir, bizim yakından tanımayanlar bizi bilmeyenler. kadının gücünden haberdar olmayanlar  tehditlerine devam ediyorlar. Beyler sizden korkan sizin gibi olsun.” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti:  

Amaca giderken, güzele giderken, iyiliğe giderken yollar dikenli olur. Biz bu zorlukları göz önüne aldık. Ve biz bu millete söz verdik. Bu millet bizi meydanlara sürerken yüreğimize güvendi. Şuna inanın. Bizim kalbimizle dilimiz bir. Umutları çalmıyoruz. Yalan konuşmuyoruz. Eğer ki bizde milletin umutlarını çalacaksak kul hakkı yenmesine göz yumacaksak bu garip milletin malına sahip çıkmayacaksak biz el uzatanlara hesap sormayacaksak adaleti eşit kılmayacaksak, hukuku üstün kılmayacaksak Allah bize nasip vermesin. Helal olun. Helalinden kazananlar, namuslu yaşayanlar el uzatmayanlar milletin bir kuruşunu kendi kuruşu görüp sahip çıkarlar. Çıktığımız yol çok kolay bir yol değil. Ama Atatürk “Hakk'a hizmettir. Hak yolunda yalan ölüm. Şehitliktir. Bu yolda gelen ölüm, başımız üstüne. Milletimden haberdar olmayanlar, aç mı var diyenler? Bakın sokaklara. Gençlerin boynu bükük.  Gidin bakın sokaklara. Marketlere bir girin bakalım. Öyle saraylardan bakarak mango tarifi vermeye benzemiyor bu iş. Bu ülkenin gençleri işsiz. Bu ülkenin kadınları güvenle değil bu ülkenin genç evlileri ekonomik sıkıntılar yüzünden kavgalı, bu ülkenin genç babası evlatlarına mahcup okul harçlığı veremediği için okul servisi ücretini veremediği için, mutfağın sahibi kadınlar bu iktidarı götürecek” dedi.

 

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

“Asla meydanları boş bırakmayacağız. “ diyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel , Allah'tan gayrı kimsenin önünde eğilmedik, eğilmeyeceğiz. O yüzden ben diyorum ki Allah kalbimizi biliyor. Allah hepinizden razı olsun. Malda, mülkte. makamda gözümüz yok. Allah'tan korkan kul hakkı yemez. Allah'tan korkan milletin malına el uzatmaz. Allah'tan korkan insanların canına kıymaz.

 

Her birimizin işi gücü var. Canımız, malımız, milletimize feda olsun. Hep birlikte bu işi gençlerimizle, kadınlarımızla, Erkek arkadaşlarımızla kol kola,  başaracağız. Tehditleriniz boşuna beyler boşuna istediğiniz kadar tehdit edin. Biz alışkınız bu kuru boş laflara. Kul sadece Allah'tan korkar kuldan korkan namerttir. Bu z zafer hepimizindir. Bu zaferi birlikte başaracağız.”

 




Bu haber 3370 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI