Bugun...



KAHRAMANMARAŞSPOR GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

Mücadele ettiği 3. Lig 2. Grupta zor günler geçiren Kahramanmaraşspor, yarın hem galibiyet hasretine son vermek hem de ligin tabanını yakından ilgilendiren ve 6 puan değerindeki bir maça çıkacak. 17 takımlı ligde Bayrampaşaspor 13 puanla 15, Kahramanmaraşspor ise 11 puanla 16. sırada yer alıyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-01-2023 13:22:01 Tarih: 28-01-2023 12:20

KAHRAMANMARAŞSPOR GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

KAHRAMANMARAŞSPOR GALİBİYET HASRETİNE SON VERMEK İSTİYOR

 

Mücadele ettiği 3. Lig 2. Grupta zor günler geçiren Kahramanmaraşspor, yarın hem galibiyet hasretine son  vermek hem de ligin tabanını yakından ilgilendiren ve 6 puan değerindeki bir maça çıkacak. 17  takımlı ligde Bayrampaşaspor 13 puanla 15, Kahramanmaraşspor ise 11 puanla 16. sırada yer alıyor. 

 

 

 

 

 

 

Ligin 20.haftasında kendi sahasında Bayrampaşaspor ile karşılaşacak olan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, galibiyet hasretine son vererek çıkışa geçmek istiyor.

 

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, ligde zor günler geçiriyor. Ligde 11 puanla düşme hattında yer alan temsilcimiz, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmişti. Yeni teknik heyeti ile iyi bir hazırlık kampı geçiren Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, ligin ikinci yarısına Kuşadasıspor beraberliği ile başlamıştı. Geçtiğimiz hafta ise Gümüşhane deplasmanından eli boş dönen kırmızı-beyazlılar, 13 puanla 15. sırada yer alan İstanbul temsilcisi Bayrampaşaspor’u konuk edecek. Kahramanmaraşspor, Bayrampaşaspor’u mağlup ederek puan durumunda rakibini geride bırakmayı hedefliyor. Kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen kırmızı-beyazlılar, küme düşme potasından uzaklaşmak için çıkış arıyor.

 

 

 

MAÇA FİFA KOKARTLI HAKEM!

 

 

 

Yarın saat 14.00’te Merkez Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı, son zamanlarda gösterdiği performansla futbol kamuoyunda büyük takdir toplayan FİFA kokartlı hakem Gamze Durmuş Pakkan yönetecek. Kritik maçta düdük çalacak olan Pakkan’ın yardımcılıklarını Gökhan Coşar ve Rıdvan Çevik yapacak.

 

 




Bu haber 4757 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI