Bugun...



YÜCER, “LİGDE BİZDE VARIZ”

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Ergene Velemeşespor karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen maçta galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-12-2021 17:36:53 Tarih: 12-12-2021 16:11

YÜCER, “LİGDE BİZDE VARIZ”

YÜCER, “LİGDE BİZDE VARIZ”

 

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer,  Ergene Velemeşespor  karşısında  2-0 geriye düşmelerine rağmen maçta  galibiyeti kaçıran taraf olduklarını belirterek, “Çok iyi mücadele ettik, çok iyi oynadık, fakat 3 puanı alamadık, sonuçta bir başlangıç için de 1 puan iyidir” dedi.

 

Hafta içinde Kahramanmaraşspor’la anlaşma sağlayarak takımın Teknik Patronluğu görevine getirilen Sinan Yücer, Ergene Velimeşe maçından sonra ilerisi için umut dolu konuştu.

 

Her maçın zor olduğunu hiçbir maçın oynamadan kazanılamadığını belirten Yücer, Ergene Velimeşe maçı da  bizim açımızdan çok zor bir maçtı, ilk maçımıza çıktık. İyi de bir oyun ortaya koyduk, Hiç hesapta olmayan bir dakikada golü yedik.  Beraberlik golünü rakip sahada ararken kalemizde 2. Golü gördük.  Karşılaşmanın ikinci yarısında biz gerçek kimliğimizi ortaya koyduk.  Karşılaşmanın her dakikası rakip ceza sahasında gol ve goller aradık, fakat bu ataklardan sadece 2 tanesini değerlendirebildik. Daha da fazlasını atabilirdik. Ama olmadı, sahadan beraberlikle ayrıldık.

 

Aldığımız bu beraberlik ve oynadığımız futbolla ligde biz de varız dedik. Sahada elinden gelenin en iyisini yapan  bir takım izledik, çok keyifli bir maç oldu. Bunu bir başlangıç olarak görüyoruz. Bizi ve Kahramanmaraşspor’a çok güzel günler bekliyor” dedi.

 

Yücer, “İyi bir takım olmak için her zaman uyum içerisinde çalışmak zorundayız. Bu maçta da bunu gördük. Biz her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Basit hatalar yapmadığımız sürece ligde çıkışımız sürecek.  İki gol yemelerine rağmen kalecilerimiz çok iyi yedikleri gollerde hata yok, fakat ben olaya bireysel bakmıyorum, bir bütün olarak bakıyorum. “

 

“Önümüzdeki hafta Sakaryasporla karşılaşacağız, Sakaryaspor’un  lider olması bizi ilgilendirmez, biz her maça galibiyet için hazırlanıyoruz. Bizim üç puana ihtiyacımız var, ve biz bu üç puana almak için bu maça hazırlanacağız” diyen Yücer, önceden olduğu gibi taraftarlarımız bizi canı gönülden destekliyorlar, ama bundan sonra taraftarlarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var.  Onların desteği ile inşallah ligde kalacağız” dedi.  




Bu haber 1819 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI