Bugun...



KILIÇDAROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Nurhak, Afşin, Ekinözü ziyaretlerinin yanısıra Tekir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiğini açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-03-2023 09:01:14 Tarih: 12-03-2023 08:52

KILIÇDAROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

KILIÇDAROĞLU, KAHRAMANMARAŞ’TA DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Nurhak, Afşin, Ekinözü ziyaretlerinin yanısıra Tekir Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiğini açıkladı.

 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU, TEKİR’DE KURULAN ÇADIRKENT’TEKİ VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

 

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tekir Mahallesi’nde kurulan Çadırkent ziyareti ile ilgili şunları belirtti”Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Onikişubat ilçemizin Tekir Mahallesinde ve Konak Belediyesi tarafından kurulan çadır kentte hemşerilerim ile görüştükten sonra Ankara BŞB Lojistik Merkezinde STK’lar ile bir araya geldik” dedi.

 

ÖZTUNÇ”GENEL BAŞKANIMIZ KEMAL KILIÇDAROĞLU İLE NURHAK, AFŞİN VE EKİNÖZÜ İLÇELERİMİZİ ZİYARET ETTİK”

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kuzey ilçeleri ziyareti ile ilgili şunları belirtti”Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Nurhak, Afşin ve Ekinözü ilçelerimizde ziyaretlerimize devam ederek hemşerilerimin taleplerini dinliyoruz” dedi.

Öztunç”Tüm hemşerilerimizin ihtiyaçları karşılanana kadar çalışmaya devam edeceğiz.

 




Bu haber 5029 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI