Bugun...



SPORUN VE SPORCUNUN ŞEHRİ “TÜRKOĞLU”

Türkoğlu ilçesinde ‘Amatör Spor Kulüpleri Haftası’ kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve İlçe Kurum Amirleri tarafından verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-10-2021 00:36:45 Tarih: 08-10-2021 21:01

SPORUN VE SPORCUNUN ŞEHRİ “TÜRKOĞLU”

 

SPORUN VE SPORCUNUN ŞEHRİ TÜRKOĞLU”

 

Türkoğlu ilçesinde ‘Amatör Spor Kulüpleri Haftası’ kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Türkoğlu Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ve İlçe Kurum Amirleri tarafından verildi.

Gençlik Ve Spor Bakanlığı ,Spor Genel Müdürlüğü’nün  yıllık faaliyet programında yer alan Amatör Spor Haftasını ,Türkoğlu Kaymakamlığı, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Türkoğlu Belediyesi birlikte düzenlemiş olduğu programda Okçuluk, güreş, tekvando, Kingboks, futbol, voleybol, basketbol ve  güreşi branşlarında turnuvalar düzenlendi.

Türkoğlu ilçesi Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen turnuvalarda dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

 

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Sporun ve sporcunun  şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, "Amatör Spor Haftası Etkinlikleri her yıl olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutladık. Bir çok dalda yaklaşık 350 sporcumuz etkinliğe  katılım sağladı,  burada bir  çok yarışmayı izledik, gerçekten gelecek vaad eden bir çok sporcu gördük, bundan da büyük gurur duyduk. Türkoğlu Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Türkoğlu Kaymakamı   Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı  Osman Okumuş, Avrupa ve Dünya Şampiyonu  Harun Doğan ve Kurum Müdürleri tarafından verildi.

 

 

 

 




Bu haber 1892 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI