Bugun...



İYİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANI ATLI “İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

İyi Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Faruk Atlı, İyi Parti’nin her geçen gün büyüdüğünü ifade ederek, “Çok çalışmanın devamlı sahada olmanın karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıkları söyledi.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-05-2022 09:44:05 Tarih: 29-05-2022 09:40

İYİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANI ATLI “İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

İYİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANI ATLI “İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

İyi Parti Kahramanmaraş Kurucu İl Başkanı Faruk Atlı,  İyi Parti’nin her geçen gün büyüdüğünü  ifade ederek, “Çok çalışmanın devamlı sahada olmanın karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıkları söyledi.

 

 

Yaklaşık 200 kişinin İyi Partiye katıldığını ve rozetlerinin takılarak üye kayıtlarının yapıldığını belirten Atlı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Partimize olan ilgi ve katılım her geçen gün artarak devam ediyor. Bugün titizlikle bir çalışmanın başarılı sonucunu almanın bir kez daha mutluluğunu yaşadım.

Kurucu il başkanı olarak partimize kazandırdığımız üyelerimiz genel başkanımızın izinden giderken, üye kazandırmaya devam ediyoruz.

Genel Merkezimizde yaşanan yoğun çalışmaya buradan da çok çalışarak katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu minvalde yaklaşık 4 aydır bire bir görüşerek başarıya ulaştığımız 200 kişi ile partimize geçen Gençlik Gelişim Hareketi Derneği Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa Dizibüyük’e bu kutlu davaya ve iktidara yürüdüğümüz bu birlik yoluna hoşgeldiniz diyorum.

Ayrıca rozet takma töreninde Partimizin İl Kadın ve Politikalar Başkanlığının organizesiyle çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Genel Başkan Yardımcımız ve Kadın Politikalar Başkanımız Av. Ünzile Yüksel’in rozeti takması mutluluğumuza mutluluk kattı.

İl Başkanlığımızda düzenlenen programda katılan tüm partililerimize teşekkür ederim.”

 




Bu haber 3375 defa okunmuştur.


FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

YUKARI YUKARI